Escoleta matinera

El Consell Escolar del CEIP Gabriel Comas i Ribas gestionarà en el curs 2016-2017 el servei d’Escoleta matinera del centre.

Més informació: http://cpgabrielcomasiribas.org/

7 thoughts on “Escoleta matinera

 1. Hola!! M, agradaria saber si hi ha qualque alternativa a l, escola matinera perque aquesta comença a les 8 h i jo he de ser a sa meva feina a les 8 tambe. I per mi es un fastic dur- la a un altre escola tenent escola al propi poble. O si em podeu informar de com ho fan els altres pares perque imagino que a mes gent li ocorr el mateix. Gracies !!

  • Benvolguda,

   L’horari de l’escoleta matinera ha estat sempre motiu de debat. És un servei que gestiona l’AMIPA i cobreix els horaris en els quals hi ha quòrum. En el cas de que hi hagués més persones interessades en començar a les 7.30 es podria contemplar la possibilitat d’ampliar l’horari. Actualment, em sap greu dir-li que no hi ha famílies que necessitin aquest servei, i per tant no s’ofereix. Altres alternatives, com demana, ja no passen per l’escola, sinó per les decisions individuals de cada família.

   Atentament,

   APIMA Escola GCR

  • Avui he enviat un correu demanant per aquest tema, jo també tenc aquest problema per dos nins i ens aniria bé que l’inici fos al manco a les 7’30. Més quan a l’escola d’estiu sí que el servei d’escola matinera comença a les 7’30. I sé de més pares i mares que me comenten que els facilitaria molt aquesta mitja hora. Jo crec que haurien de fer una enquesta, igual que varen fer pel menjador, per demanar l’any que ve l’horari d’obertura i tal vegada som més famílies amb aquest problema.

 2. Hola !!! Malen avui he enviat un correu demanant un nou horari per s’escola matinera l’any q ve. Noltros també ens aniria a les 7’30 (com a s’escola d’estiu). He demanat també que facin una circular com la de menjador per estudiar la viabilitat ja que no sabem si hauria més gent interesada i que ara ho arregla amb padrins o amics .
  Ja veurem.

  • hola, com us hem comentat per email, el dia 15 de juny de 2016 tindrà lloc l’assemblea anual de socis en la que es farà relleu de junta i s’aprovaran les línees a treballar el curs vinent, us convidem a entrar a la junta i tirar endavant aquest tema, salutacions, Coia Sanchez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s