Contacte

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris enviant-nos un missatge a la nostra adreça de correu electrònic: apima.escolaesporles@gmail.com.

 

6 thoughts on “Contacte

 1. bones tardes, m’agradaria saber si el tema del galliner, ho te en coneixement la conselleria d’educacio, ja que si dins el poble esta prohibit tenir gallines per temes d’higiene, dins una escola on hi ha nins encara s’han de tenir més precaucions des de el meu punt de vista .

  salutacions

  Marga

  • hola Marga, segons se’ns ha informat a l’Apima per Consell Escolar, el centre és conscient que l’ordenança municipal prohibeix galliners-conillers en el nucli urbà d’Esporles, però ho justifica amb l’objectiu pedagògic del mateix, ja que el galliner és un dels elements de les innovacions pedagògiques que el centre està introduint enguany. En aquest sentit se’ns va informar que es tramitaria un permís especial per dur-lo terme. Un representant de l’Ajuntament estava present en el Consell en el que es va tractar el tema.
   Salutacions

 2. Bon dia,volia saber si rebeu curriculums per a possibles vacants com a monitors del campus d’estiu..som mestra titulada amb especializacio en Ed.física.Resideix a Esporles i tenc formacio i experiencia (socorrista piscines,manipulación aliments,b2angles, b1frances). Esper resposta per fer-vos arribar currículum i retrobar-nos en persona si fos necessari.moltes gracies

  • hola Daiana, gràcies per interessar-te per la nostra escola d’estiu. Enguany l’entitat Escull Solidari portarà a terme l’activitat. Pots contactar amb ells que són els que fan la contractació dels/les monitors/es del campus. Salutacions

 3. Hola, volia saber quina és l’hora correcta de la reunió per l’escola d’estiu. La web posa a les 18 h però el full d’inscripció posa a les 19 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s