Rebuig de l’escola pels ràtios del curs 16/17 i el problema de barreres arquitectòniques

L’escola ha mostrat el seu desacord amb les ràtios i criteris per a l’elaboració de les quotes de professorat del curs 2016_17. També han mostrat el seu rebuig pel fet que encara no s’ha resolt el greu problema de barreres arquitectòniques al nostre centre.

Informació penjada a la web de l’escola: http://cpgabrielcomasiribas.org/quota-grups-1617-i-barreres-arquitectoniques/

Benvolgudes famílies,

Una vegada que la Conselleria d’educació ha publicat els Criteris per a la confecció d’unitats i de la quota de professorat als centres docents públics. Curs 2016-17 , la direcció del centre vol manifestar el seu desacord en qüestions tan importants com són les ràtios o els criteris per a l’elaboració de les quotes de professorat, que posen en perill poder oferir una educació de qualitat amb les màximes garanties.

Després de més 10 actuacionsen els darrers dos cursos, entre cartes, sol·licituds, visites, reunions i entrega de documentació, referides a les barreres arquitectòniques que pateix el nostre centre, i vist que continua sense solucionar-se, el claustre va acordar per unanimitat amb data 2/6/2016 fer visible aquesta problemàtica. La primera mesura serà incloure un logo amb missatge de rebuig a totes les comunicacions del centre.

BARRERES

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s